Yhdistys

Parempi Oppisopimus ry on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka pyrkimyksenä on edistää oppisopimuksen levinneisyyttä ammattiin opiskelussa. Yhdistyksen tavoitteena on erityisesti nuorten ohjaaminen opintoihin, jotka takaavat työelämään pääsyn.

Parempi Oppisopimus ry tuo Sveitsistä ja Saksasta tutun, toimivan oppisopimuskouluttamisen Suomeen täysin uudella tavalla. Yhdistys on kauan odotettu, puuttuva lenkki oppisopimustoimistojen, oppilaitosten ja TE-hallinnon välille. Parempi Oppisopimus ry on paikka, josta sinun tiesi oppisopimukseen alkaa. Eikä ole merkitystä oletko työvoimaa vaille oleva yritys tai työtä ja opintoja vaille oleva tuleva oppisopimusopiskelija.

“Yhdistyksen tavoitteena on erityisesti nuorten ohjaaminen opintoihin, jotka takaavat työelämään pääsyn.”

Sähköposti

toimisto at parempioppisopimus.fi